Iskolaválasztással kapcsolatos családtréning

Kedves Szülők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a jövő heti családtréning alkalmunkat, melynek témája az iskolaválasztás lesz. A családtréning során a kerekasztal beszélgetésen olyan szülők vesznek részt, akiknek gyermeke különböző iskolatípusokba (integráló, EGYMI stb.) jár, és saját személyes tapasztalatukról, az egyes iskolatípusok előnyéről, hátrányáról fognak beszámolni. 

Csatoltan küldjük a meghívót. 

Reméljük, részt tudnak venni az alkalmon.

 -- 

Üdvözlettel,

Gabi és Laura

 

PSZICHODRÁMA ASD-BEN ÉRINTETTEK TESTVÉREI SZÁMÁRA

Attachments:
Download this file (pszicho.pdf)Bővebben119 kB

 

Célcsoport: 6-10 éves, ASD-ben érintett gyermekek testvérei, (nem előfeltétel, hogy ismerjék testvérük diagnózisát)

A csatlakozás feltétele: 1-1 szülői konzultáció a folyamat elején és a folyamat végén. Rendszeres részvétel a csoportalkalmakon.

 Tervezett létszám: 8-10 fő

 A pszichodráma módszere a résztvevőket saját élményen keresztül, játékosan, kreatívan segíti abban, hogy könnyebben megtalálják helyüket a világban, és problémáikon cselekvő módon legyenek úrrá.

 

AKTUÁLIS CSALÁDTRÉNINGJEINK

 
Kedves Érdeklődők!
 
Alapítványunk kiemelt hangsúlyt fektet az érintett személyek családtagjainak szóló képzésekre, melyeken keresztül az érdeklődők korszerű, tudományos alapokon nyugvó ismeretekhez juthatnak az autizmus spektrum zavarról, ezzel elősegítve az érintett családtag hatékonyabb támogatását a mindennapokban.
 
Aktuális családtréningjeinkről az alábbi dokumentumból tájékozódhatnak.
 
Kapcsolat, jelentkezés:
 
Gönczi Lili Anna, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
 

 

EMÚ profilbővítés

Tisztelt Érdeklődők!
 
Alapítványunknál új csoportokat szeretnénk indítani a tél folyamán, melynek profiljáról az alábbi tájékoztatókban olvashatnak bővebben:

 

Barátkozós csoport Tovább részleteket itt találja meg.

ADHD ovis csoport Tovább részleteket itt találja meg.

Kisiskolás ADHD csoport Tovább részleteket itt találja meg.

 

Szakmai nap

Örömünkre szolgál, hogy Pécsen is bemutatkozhatunk a Harmonikus Fejlődésért Alapítvány szervezésében megvalósuló szakmai napon. 
Előadásunkban szeretnénk bemutatni az "Egy Másik Út" Alapítvány szakmai elképzeléseit az autizmus spektrum zavarban érintett családok ellátását illetően, illetve beszámolunk pécsi telephelyünk alakulásáról. Felelősséget saját előadásunkban bemutatott módszerek hitelességért vállalunk

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.