Mészáros Lőrinc

Tevékenység:

Szakmai vezető

Képesítés:

gyógypedagógus

Mészáros Lőrinc vagyok, gyógypedagógus. Vannak olyan családok, akiknek sorsát több mint nyolc éve követem és, kisebb-nagyobb megszakításokkal, hétről hétre támogatom. Több mint öt éven át dolgoztam a Semmelweis Egyetem Gyermekpszichiátriai Osztályán, ahol orvosok és pszichológusok mellett részt vettem az autizmus spektrum zavar és más fejlődési rendellenességek diagnosztikájában a kora gyermekkortól egészen a serdülőkor végéig. Ezt a tevékenységemet jelenleg szüneteltetem, hogy több időm és energiám jusson a családok gondozására. A diagnosztikus munkámat is a családok kísérésének szemlélete hatotta át, és a mai napig azt vallom, hogy ennek van értelme. Ez a család-centrikus szemlélet ill. annak keserű felismerés, hogy hazánkban nem kapják meg a családok a nekik járó ellátást vitt rá öt éve, hogy megalapítsam az Egy Másik Út Tanácsadó és Terápiás Központot, hogy minél teljesebb segítséget tudjunk nyújtani az autizmussal élő személyeknek és családjainak.

Bővebben...

Tillmann Lili Eszter

Tevékenység:

Egyéni- és csoportos szociális készségfejlesztő terápiák vezetése óvodás kortól a serdülő korosztályig. Egyéni pszichológiai tanácsadás, pár-és családterápia, pszichodráma csoport vezetése.

Képesítés:

Tillmann Lili Eszter vagyok, pszichológus, pár-és családterapeuta, pszichodráma asszisztens. Az ELTE-n megkezdett tanulmányaim után pszichológia mesterszakos diplomámat az angliai University of Surrey-n szereztem 2015-ben. 2010 óta foglalkozom pár-és családterápiával, önismeretemet pszichodrámában és analitikusan orientált egyéni terápiában szereztem.

Bővebben...

Resnick Eszter

Tevékenység:

Óvodás és kisiskolás korosztály számára társas és kommunikációs készségfejlesztés egyéni, páros és csoportos formában.

 

Képesítés:

gyógypedagógus (ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Autizmus Spektrum Pedagógiája szakirány 

Resnick Eszternek hívnak, az Egy Másik Út Alapítványnál 2016 májusától dolgozom gyógypedagógusként. A munkám célja, hogy a gyerekek megismerésén és megértésén keresztül megtaláljam azokat az erősségeiket, amelyekre a közös munkánkban építkezünk.

Bővebben...

Szári Laura

Tevékenység:

kommunikációs és szociális képességek fejlesztése egyéni és kiscsoportos formában óvodástól a kiskamasz korosztályig

Képesítés:

gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirány

 

 Szári Laura vagyok, gyógypedagógus. Tanulmányaimat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon kezdtem 2009-ben, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányos gyógypedagógusként végeztem 2014-ben. Az egyetemi évek alatt külföldön is volt lehetőségem tapasztalatot szerezni, szakmai gyakorlatomat Berlinben végeztem. Gimnázium óta vonz a színház világa, több színjátszó csoportnak is tagja voltam, az itt elsajátított készségeket, eszközöket, technikákat igyekszem kamatoztatni munkám során. 

 

Bővebben...

Welker Tünde

Tevékenység:

Óvodás és kisiskolás korosztály számára szociális és kommunikációs készségfejlesztés egyéni, páros és csoportos formában.

Képesítés:

gyógypedagógus (ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Pszichopedagógia és Autizmus spektrum pedagógiája szakirányok) pszichológia BA (ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar)

Bővebben...

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.