Dózsa Lilla

 

Tevékenység:

gyógypedagógus (ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, autizmus spektrum pedagógiája és hallássérültek pedagógiája szakirányok)

Képesítés:

Dózsa Lilla vagyok, gyógypedagógus. 2016. januárjában kezdtem meg pályafutásomat az EMÚ-ban. Jelenleg elsősorban az iskolás korosztállyal foglalkozom, de óvodás és felső tagozatos korosztályú csoport fejlesztésében is részt veszek.

Az autizmus spektrum zavarral élő gyermekekkel és felnőttekkel közvetlen kapcsolatban álló családtagok helyzete sokszor rendkívüli nehézségekkel néz szemben. Ezért is szeretek figyelmet fordítani nem csupán az érintettre, hanem az őt körülvevő társas közegre, a családjára, intézményi környezetére. Igyekszem, mint gyógypedagógus, kompetencia határaimon belül a leghatékonyabb módon támogatást nyújtani számukra. Az elméletben tanult autizmus specifikus módszertan alapjait igyekszem a gyakorlatban is alkalmazni. A tanulmányaimból fakadóan nagyon érdekel az autizmus spektrum zavar minden terülte, így az autizmussal élő fiatal felnőttek támogatása is. Az elmúlt két évben a Budapesti Patrónus Alapítvány pályázatában autizmussal élő fiatal felnőttek mellett láttam el mentorálási feladatokat

 

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.