Welker Tünde

Tevékenység:

Óvodás és kisiskolás korosztály számára szociális és kommunikációs készségfejlesztés egyéni, páros és csoportos formában.

Képesítés:

gyógypedagógus (ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Pszichopedagógia és Autizmus spektrum pedagógiája szakirányok) pszichológia BA (ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar)

 

Welker Tünde vagyok, gyógypedagógus. Párhuzamosan végeztem a pszichológiát a gyógypedagógiával, jelenleg is folytatom tanulmányaimat pszichológia szakon. 2016. tavaszában kezdtem meg pályafutásomat az EMÚ-ban önkéntes formában, egyéni és csoportos terápiákon. Jelenleg elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztállyal foglalkozom, de gyógypedagógiai tanulmányaim alatt sokat foglalkoztam a korai fejlesztéssel is (autizmus spektrum zavar esetén). 2014-2015 között önkénteskedtem a Budapesti Korai Fejleszt Központ különböző csoportjaiban. 2015 óta foglalkozom egyéni formában autizmusban érintett óvodásokkal. Az EMÚ mellett 2015 óta önkénteskedem a bicskei menekülttáborban, a táborban élőgyermekeknek szervezünk heti rendszerességű foglalkozásokon kívül hétvégéken és nyáron táboron kívüli programokat is.

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.