Segítenél?

Alapítványunkat szülői hozzájárulásokból tartjuk fenn. A járványkrízis miatt sajnos sokan kényszerültek lemondani szolgáltatásunkat, ami már fennmaradásunkat is veszélyezteti. Csökkenő bevételeink mellett is megmaradnak kiadásaink: ingatlanunk fenntartásának költségeit, az infrastruktúra működtetésének feltételeit, terapeutáink és a háttérműködést biztosító munkatársaink (adminisztráció, gazdasági ügyek) bérét is biztosítanunk kell valahogyan.

A válság emberi, szakmai és logisztikai értelemben is kockázatokat jelent számunkra, ami nyomán megroppanhat a stabilitásunk, és lenullázódhatnak az évtizedes munkával felépített strunktúráink. Ingatlanunk esetleges felszámolása, egy teljes zárás esetén óriási logisztikai feladatot jelentene a költözés, ingóságaink tárolása, és az újranyitás menedzselése. Ehhez sajnos nincsenek erőforrásaink és kapacitásunk. Terapeutáink sok-sok családdal állnak többször évekre visszanyúló szoros terápiás kapcsolatban. Egy kieső terapeuta pótlása nem egyszerű és automatikus feladat: hosszú idő újra felépíteni a bizalmat, megalapozni a működő rutinokat. Autizmusban a kiszámíthatatlanság jelenti az egyik legnagyobb nehézséget. A jelenlegi bizonytalanságokkal teli helyzet kezelése családjaink számára óriási kihívást jelent. Az ő szempontjukból kiemelkedően fontos az ellátás, és támogatás folyamatossága, kiszámíthatósága.

Infrastruktúránk is gyors ütemben használódik el: játékaink, fejlesztő eszközeink, bútoraink megújítására, fejlesztésére is szívesen fogadunk felajánlásokat. Szeretnénk továbbá minél szélesebb körben elérhetővé tenni a szolgáltatásainkat, hogy hátrányos helyzetű családok számára is tudjunk kedvezőbb feltételekkel ellátást nyújtani.
Támogatásoddal segítheted, hogy folytassuk a munkát, és minél kevesebb segítségre szoruló gyermek és család essen ki az ellátásunk alól, és minél többeket elérhessen a segítségünk.

Adományoddal szervezetünk kiegyensúlyozottabb, stabilabb működését támogathatod: háttérműködésünk feltételeit könnyebb lesz biztosítanunk, hogy több kapacitás maradjon az érdemi terápiás munkára, és a családok ellátása folyamatos és zavartalan lehessen.

 

Adományozáshoz kattintson ide!

© egy másik út
Free Joomla! templates by Engine Templates