Tillmann Lili Eszter

Tevékenység:

Egyéni- és csoportos szociális készségfejlesztő terápiák vezetése óvodás kortól a serdülő korosztályig. Egyéni pszichológiai tanácsadás, pár-és családterápia, pszichodráma csoport vezetése.

Képesítés:

Tillmann Lili Eszter vagyok, pszichológus, pár-és családterapeuta, pszichodráma asszisztens. Az ELTE-n megkezdett tanulmányaim után pszichológia mesterszakos diplomámat az angliai University of Surrey-n szereztem 2015-ben. 2010 óta foglalkozom pár-és családterápiával, önismeretemet pszichodrámában és analitikusan orientált egyéni terápiában szereztem.

 

 

 

AZ EMÚ-ban 2017 májusában kezdtem el dolgozni, előtte családsegítőben és gyermekvédelmi központban dolgoztam, valamint magánrendelésben segítettem a hozzám forduló egyéneket, párokat és családokat.

Munkamódszeremet és terápiás szemléletemet a rendszerszemlélet adja: hiszek abban, hogy a problémák nem elkülönítetten, hanem a problémában érintett családtagok pedagógusok, tágabb környezet összefogásában, közösen oldhatóak meg.

Az általam vezetett csoportfoglalkozásokon a kognitív viselkedésterápiás irányzaton kívül szívesen építkezem pszichodramatikus elemekből, valamint az élményközpontú terápiás eszköztárból.

 
 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.