Kránicz Hedvig

Tevékenység:

Szociális és kommunikációs készségfejlesztés egyéni, páros és csoportos formában bölcsődéstől a kiskamasz korosztályig

Egyéni és csoportos szülőkonzultáció

Együttműködés más szakemberekkel és a gyerekeket körülvevő társas környezettel

 

Képesítés:

Kránicz Hedvig vagyok, pszichológus. Az ELTE pszichológia képzésén 2018-ban fejeztem be tanulmányaimat. Már viszonylag hamar biztosan tudtam, hogy a jövőben gyerekeket és családokat szeretnék támogatni. 

 

 

 

Az EMÚ-val 2014-ben találkoztam először, akkor még önkéntesként. Azóta több csoportot, több korosztályban és élethelyzetben is végigkísérhettem az évek során, először önkéntesként, majd 2018 óta az alapítvány munkatársaként. Már önkéntesként is nagyon megfogott az alapítvány szemlélete, a családokkal, a gyerekekkel és más szakemberekkel folytatott közös munkában.  

Azt gondolom, hogy a családokkal egy közös gondolkodási folyamatban, a gyerekeket körülvevő különböző környezeteket közelítve, közös célokkal támogathatjuk a gyerekeket abban, hogy egy számukra sikeres és komfortos, saját igényeikhez igazodó életben vehessenek részt, akár gyerekként, akár majd egyszer felnőttként. Így megérthetünk és segíthetünk megérteni: a környezetnek a gyerekeket, a gyerekeknek pedig a környezet mellett leginkább saját magukat. Megtalálniuk az önállóságukat, saját erősségeiket és azt, hogy mivel kapcsolatban lehetnek büszkék és mitől érezhetik magukat biztonságban. 

 

 
 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.